Aloe Vera Produkter

Aloe Vera Forever

.....................................................................................................................................................


Jag är oberoende återförsäljare av Forevers Aloe Vera Produkter.


Många av Aloe Vera produkterna fungerar lika bra för djur som för människor. Klicka på länken nedan för att se alla produkter och priser eller scrolla ner på sidan för att se några av de produkter som lämpar sig utmärkt att använda på djur.


www.foreverliving.se

 

Vill du beställa produkter så maila:


info@dalupri.se


Jag har en del i lager, men annars beställer jag så du har produkterna inom en vecka. Frakt kan tillkomma om enstaka produkter ska beställas.


Jag kan skicka varorna direkt hem till dig mot fraktkostnad.90 dagar nöjd kund garanti eller pengarna tillbaka!

 


*****************************************************************************************************************************************************************************************************

 


NÅGRA AV PRODUKTERNA SOM FINNS I ALOE VERA FOREVERS SORTIMENT:


ALOE VERA GEL- JUICE


Stabiliserad, färskpressad Aloe Vera juicc. Främjar det allmänna välbefinnandet då magslemhinnan stärks. Ekologiskt odlad.


1 liter  290 krVETERINARY FORMULA 


P.g.a. sitt välgörande innehåll idealisk att använda vid rengöring. Ger även näring åt torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans. Innehåller utöver Aloe vera även Allantoin som är ett ämne som påskyndar nybildning av celler. Dämpar klåda. Säljs i sprayflaska vilket förenklar appliceringen.


473 ml,  257 krALOE VERA GELLY


Är svalkande, antiseptisk, fuktgivande, vårdande och mjukgörande. Kan t. ex. användas på hundens armbågar samt vid insektsbett, soleksem och mindre sår hos de flesta djur. 


118 ml, 190 kr


ALOE FACE & BODY SOAP


Dryg och mild nog att användas dagligen över hela kroppen även för dem som har ömtålig hud. Rikligt lödder som ger hud, päls, tassar en ren, mjuk och silkeslen känsla. Eftersom den är så mild är det inte skadligt om man råkar få den i ögonen. Bra att tvätta sår/skorv med. PH-kontrollerad och biologiskt nedbrytbar. Praktisk och hygienisk pumpflaska.


Volym: 473 ml,  169 kr

ALOE PROPOLIS CREME


”Naturens antibiotikum” Antiseptisk, fuktgivande, vårdande och mjukgörande. Innehåller inget tillsatt vatten. Bra för t.ex torra och spruckna trampdynor på hundar och katter samt för karleder och hovar på hästar.Volym: 118 ml, 254 kr

ALOE SUNSCREEN


Sollotion med SPF 30. Innehåller både stabiliserad Aloe Vera Gel och vitamin E. Det gör att den är skonsam och återfuktande, samtidigt som du får ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålning genom utvalda filter.


För djur är den bra att använda på känsliga ställen som t.ex nos/mule.


Volym: 118 ml,  190 kr


ALOE SUNSCREEN SPRAY


Solspray med SPF 30. Innehåller både stabiliserad Aloe Vera Gel och vitamin E. Det gör att den är skonsam och återfuktande, samtidigt som du får ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålning genom utvalda filter.


För djur är den bra att använda på känsliga ställen som t.ex nos/mule.


Volym: 118 ml,  190 kr

ALOE HEAT LOTION


Liniment som lindrar vid trötta muskler och leder. Ökar blodcirkulationen. Doft som inte uppskattas av insekter. Innehåller bl.a. Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- och aprikoskärneolja


 


Volym: 118 ml, 190 kr

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL


Huvudingrediens är stabiliserad Aloe Vera Gel med tillsatt propolis, som är ett naturligt antiseptiskt ämne. Rengör ordentligt, vårdar tandkött och slemhinnor motverkar plack och dålig andedräkt. Speciellt bra vid känsligt tandkött och vid blåsor i munnen ( kan appliceras direkt om det gör för ont att borsta). Polerar tänderna skonsamt och har en uppfriskande smak. Innehåller inte fluor.


Volym: 130 g, 98 kr

...........................................................................................* Stuteri Dalupri *


www.dalupri.se